Beugró műsorvezető


A Játék határok nélkül vetélkedő szombat esti döntőjének műsorvezetőjeként debütált Balogh Erika. Kitűnően – állapíthatták meg a nézők. Hát még ha tudnák, hogy ez valójában beugrás volt.
- Váratlanul telefonált Apró Attila a műsor rendezője, hogy vállaljam el a közelmúltban szült Geszler Dorottya helyett a produkció műsorvezetését – beszélt az előzményekről a Vasárnapi Híreknek Balogh Erika. – Felkészülés nélkül, beugrásként kellett megoldani a feladatot. A forgatás helyszínén, a Városligetben jó hangulat uralkodott, sokat segített a rendező és a műsorvezető-társam, Gundel Takács Gábor is, a stáb tagjaival együtt. Azonnal megszerettem ezt az izgalmas felkérést.
- Kirándulásnak tekinti ezt a beugrást, vagy szívesen folytatná?
- Ha szükség lenne rám, boldogan vállalnám az effajta feladatot.
- Színésznőként hol láthatjuk legközelebb?
- Vanda szerepét vettem át Szakonyi Adáshibájának Karinthy színházbeli előadásában, a Várszínházban pedig Gyurkovics Császármorzsájában lépek föl Götz Anna után. Játszom Koltai Róbert Szamba című műsorában és Jancsó Miklós Játékfilmjében. Egyórás portréfilm is készül rólam a tévében Balogh Erika és a sport címmel.
- Férjét, Pintér Tamást, az ismert kaszkadőrt hol láthatjuk?
- Nagy újság az életében, hogy a Fővárosi Operettszínház Valahol Európában című darabjában Horváth Péter rendező szöveges szerepet, egy katona figuráját bízta rá. Büszke voltam, amikor a közönség megtapsolta.
- Magánélet?
- Kevés szabadidőmben sportolok: imádok úszni, lovagolni, síelni.Kiszel – Vasárnapi Hírek
1995. szept. 24.  Vissza